Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3501g326kcal55.1g21g1.5g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)251g1804kcal0.3g0.3g200.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 261g894kcal26.6g182.4g3.1g9.1g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Parsakaali, pakaste, Apetit401g84kcal13.2g7.6g0g10g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g401g742kcal88.2g8g40.1g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl401g1363kcal8g12g140.3g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5120g11430kcal467.2g474g839.6g41.8g
Valittu annoskoko2560g5715kcal233.6g237g419.8g20.9g
Annoskoko puolitettuna1280g2858kcal116.8g118.5g209.9g10.5g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93245