Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1749g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl18g44kcal2.1g0.3g3.8g0g
Herne, kuivattu, Rainbow437g1233kcal78.3g277.6g3.9g43.7g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia350g490kcal59.5g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5124g3533kcal279.8g555.8g71.4g87.4g
Valittu annoskoko2562g1766kcal139.9g277.9g35.7g43.7g
Annoskoko puolitettuna1281g883kcal70g139g17.9g21.9g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126128