Tonnikala-tomaattipasta

AINEKSET
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
1 rkl oliiviöljyä
1 prk (370 g) tomaattimurskaa
1 prk (200 g) paprika-chilimaustettuatuorejuustoa
1 prk (185/140 g) tonnikalapaloja vedessä
12 mustaa oliivia pilkottuna
3 rkl tuoretta hienonnettua basilikaa
Lisäksi
pastaa, esim.

penne

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Kuullota valkosipulia miedolla lämmöllä kattilan pohjalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska, tuorejuusto ja valutetut tonnikalapalat.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Keitä pasta.

Lisää kastikkeen joukkoon oliivit ja basilika.

Tarjoile kastike pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Oliiviöljy, olio extra vergine di oliva (Cirio), annos 10g39g317kcal0g0g35.2g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g1299g429kcal19.5g62.3g5.2g0g
Vaaleaa tonnikala paloina vedessä (Rainbow), annos 185g491g541kcal127.7g0g4.9g0g
Viola tuorejuusto, paprika chili 13% (Valio), annos 100g702g1193kcal54g36.5g91.2g19.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5124g5028kcal407.4g207.8g273.4g40.8g
Valittu annoskoko2562g2514kcal203.7g103.9g136.7g20.4g
Annoskoko puolitettuna1281g1257kcal101.9g52g68.4g10.2g
Arvot/100g100g98kcal8g4.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=432985