Broilerimureke

Lisäksi 1 tl suolaa, 1/2 tl roseepippuria

Sekoita kulhossa korppujauhot ja kermaviili.

Lisää mausteet ja kananmuna.

Hienonna persilja ja lisää seokseen.

Lisää myös ananasmurska broilerin jauhelihan kanssa.

Sekoita tasaiseksi ja muotoile taikina sopivaan vuokaan.

Kypsennä mureketta 200 °C:ssa noin 40 minuuttia.

Tarjoile perunasoseen ja hyvän kastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 468g300kcal15g22.6g16.4g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g117g433kcal16.3g84.8g2.9g4.8g
Kananmuna kuoreton 129g184kcal16.1g0.4g13.2g0g
Chilikastike original, Felix70g62kcal1.2g10.5g0.1g0g
Persilja 140g38kcal1.9g1.5g0.3g11.2g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g468g281kcal1.9g70.2g0.5g6.6g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 1170g1725kcal251.5g0g79.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5124g6046kcal607.8g380g226g45.2g
Valittu annoskoko2562g3023kcal303.9g190g113g22.6g
Annoskoko puolitettuna1281g1512kcal152g95g56.5g11.3g
Arvot/100g100g118kcal11.9g7.4g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90152