Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)325g88kcal4.2g15.6g0.6g5.5g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen375g131kcal0.7g30.7g0.4g5.6g
Kalaliemikuutio 17g51kcal1.7g5.7g2.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 999g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Katkarapu 416g285kcal60.1g0g4.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%416g354kcal4.2g18.7g29.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5130g1853kcal144.4g146.8g74.2g23.2g
Valittu annoskoko2565g926kcal72.2g73.4g37.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna1283g463kcal36.1g36.7g18.6g5.8g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181