Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 280g620kcal49g0g47.6g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl11g93kcal0g0g10.5g0g
Mustapippuri 1.4g3.9kcal0.2g0.5g0g0.4g
Paprikajauhe 1.4g4.5kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi1750g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali280g59kcal3.4g9.5g0.6g5.9g
Paprika keltainen 119g36kcal1.1g6.1g0.2g2.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka63g6.9kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi7.7g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Kasvisliemikuutio 7.7g23kcal0.7g1g1.8g0.1g
Maustepippuri, annos 1g7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5131g1756kcal113g40.6g126g21g
Valittu annoskoko2566g878kcal56.5g20.3g63g10.5g
Annoskoko puolitettuna1283g439kcal28.3g10.2g31.5g5.3g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439532