Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g69.9g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow400g320kcal16.8g52g3.6g12.4g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g600g480kcal101.9g0g4.8g0g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 749g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5136g3733kcal307g155.6g194.8g39.6g
Valittu annoskoko2568g1867kcal153.5g77.8g97.4g19.8g
Annoskoko puolitettuna1284g933kcal76.8g38.9g48.7g9.9g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670