Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2408g1445kcal36.1g313g2.4g21.7g
Oliiviöljy 80g710kcal0g0g80.3g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g40g53kcal1.2g8.4g2.4g5.6g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g20g34kcal1.6g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5136g4482kcal77.8g655.6g170.4g54.6g
Valittu annoskoko2568g2241kcal38.9g327.8g85.2g27.3g
Annoskoko puolitettuna1284g1121kcal19.5g163.9g42.6g13.7g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454