Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g375g413kcal67.6g7.5g11.3g0g
Katkarapu 451g308kcal65.1g0g5g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore30g7.5kcal0g2.7g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g451g92kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Kurkku, tuore451g45kcal2.7g7.6g0.5g3.2g
Jäävuorisalaatti, rapea601g60kcal6.6g4.8g1.2g7.2g
Tilli, tuore 30g9kcal1.1g0.3g0.2g0.6g
Paprika, punainen180g46kcal1.6g8.3g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5136g1961kcal294.8g96.6g40.6g41.8g
Valittu annoskoko2568g981kcal147.4g48.3g20.3g20.9g
Annoskoko puolitettuna1284g490kcal73.7g24.2g10.2g10.5g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616