Vihreä broilerikeitto

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Valmistus:
ruskista broileri kevyesti ja sekoita joukkoon n 3 rkl pestoa.

Lohko perunat ja keitä n. 10 min suolalla maustetussa vedessa.

Lisää parsakaali, sipuli ja pippuri.

Keitä vielä n. 5 min.
Lisää broileri ja herne
Lisää loput pestokastikkeesta ja koristele suikaloiduilla basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 117g81kcal5.9g10.9g0.5g3.6g
Vesi1168g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 234g82kcal10.8g4.6g0.7g5.8g
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.3g45.5g0.4g3.2g
Pestokastike, yrttikastike 88g428kcal7.2g1.2g43.7g3.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl18g158kcal0g0g17.5g0g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)526g683kcal94.6g11.6g32.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5138g3321kcal249.4g154.4g190g35.6g
Valittu annoskoko2569g1660kcal124.7g77.2g95g17.8g
Annoskoko puolitettuna1285g830kcal62.4g38.6g47.5g8.9g
Arvot/100g100g65kcal4.9g3g3.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169794