Karjalanpaisti

Kuutio lihat.

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkanat.

Kiehauta vesi.

Laita ainekset pataan.

Mausta suolalla (2 tl) ja maustepippurilla (10 kpl).

Hauduta uunissa 175 asteessa noin 2 h.

Nauti keitettyjen perunoiden ja puolukkasurvoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi701g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 350g115kcal2.2g19.5g0.7g8.9g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 584g731kcal122.6g0g26.3g0g
Naudan paahtopaisti584g648kcal126.1g0g15.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5138g3175kcal511g72.6g85.8g29.8g
Valittu annoskoko2569g1588kcal255.5g36.3g42.9g14.9g
Annoskoko puolitettuna1285g794kcal127.8g18.2g21.5g7.5g
Arvot/100g100g62kcal9.9g1.4g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=77355