Mandariinijuustokakku114kcal

1. sokerikakkupohja irtopohjavuoassa (isossa)

2. Täyte:
Sekoita rahkat, vaniljakastike ja valutetut mandariinilohkot (1 tölkki) kierrevatkaimella, että mandariinit hajoaa rahkaan.

Kuumenna täysmehu kiehuvaksi ja lisää siihen kylmässä vedessä pehmenneet, vedestä puristut liivatteet (7kpl) ja sekoita.

Lisää rahkan joukkoon voimakkaasti sekoittaen.

Kaada seos sokerikakkupohjan päälle ja levitä tasaiseksi.

Laita peitettynä jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

3. Päällinen:
Valuta mandariinilohkot (voit käyttää myös tuoreita mandariineja) ja asettele ne hyytyneen kakun päälle miten tykkäät.

Tee hyytelösokerikuorrute paketin ohjeen mukaan ja NOUDATA kiilteen levitysohjetta.

Voit vähentää kaloreita, jos teet pelkkään veteen, mutta mehusta tulee kauniimpi väri.

Tarjoile, äläkä kaikkea syö itse, koska tää on sairaan hyvää!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1713 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g165g236kcal20.6g0.5g17g0g
Sokeri 128g518kcal0g127.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 98g335kcal9.9g68.2g1.2g3.4g
Leivinjauhe 4.5g7.9kcal0.2g1.7g0g0g
Rahkavalmiste 0,2% (Ehrmann), annos 250g750g420kcal67.5g37.5g1.5g0g
Vaniljakastike (Dr.oetker)345g376kcal10g56.6g12.1g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä293g176kcal1.5g43.9g0g3.2g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli45g23kcal0g4.9g0g0g
Liivatelehti, gelatiini30g105kcal25.7g0g0g0g
Mandariinilohkoja sokeriliemessä285g171kcal1.4g42.7g0g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Juissi mandariini (Marli), annos 100g150g60kcal0g15g0g0g
Hyytelösokeri Dan Sukker128g497kcal0g123.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5139g5846kcal273.6g1044.2g63.6g19.4g
Valittu annoskoko2570g2923kcal136.8g522.1g31.8g9.7g
Annoskoko puolitettuna1285g1461kcal68.4g261.1g15.9g4.9g
Arvot/100g100g114kcal5.3g20.3g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265813