Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 50g17kcal0.3g2.7g0g0.7g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g0.2g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g7g23kcal0g5.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g80kcal0.6g16.8g0g1.6g
Valittu annoskoko257g40kcal0.3g8.4g0g0.8g
Annoskoko puolitettuna129g20kcal0.2g4.2g0g0.4g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081