Parsakaali-kukkakaalikeitto

Kuullota sipuli ja pilkotut kaalien varret öljyssä kattilassa.

Keitä kasvikset pehmeiksi suolavedessä.

Kaada vesi talteen ja soseuta kasvikset.

Lisää vettä, maitoa ja mausteita maun ja halutun koostumuksen mukaan.

Kiehauta (muista vahtia, ettei pala pohjaan!) vielä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl44g13kcal2g0.8g0.1g0.7g
Kukkakaali 75g18kcal1.4g1.6g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g114kcal10.2g10.8g1.8g5.4g
Valittu annoskoko257g57kcal5.1g5.4g0.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna129g28kcal2.6g2.7g0.5g1.4g
Arvot/100g100g22kcal2g2.1g0.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307892