Lohikeitto nro 2

Pilko vihannekset ja juurekset.

Lisää kiehuvaan veteen liuotettu kalaliemikuutio.

Laita vihannekset ja juurekset isoon kattilaan, kaada päälle kalaliemi ja anna kiehua keskilämmöllä, kunnes porkkanat tuntuvat miltei kypsiltä.

Lisää keittoon paloiteltu (nahaton) kirjolohi ja lopuksi koskenlaskijajuusto.

Lisää halutessasi tuoretta tai kuivattua tilliä, mustapippuria ja suolaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 5.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana 23g7.5kcal0.1g1.3g0g0.6g
Peruna, keskikokoinen 60g44g26kcal0.7g5.7g0g0.4g
Maggi kalaliemikuutio, 126 g1.6g4.3kcal0.2g0.4g0.2g0g
Vesi145g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.2g17kcal1.2g0g1.4g0g
Kirjolohifilee 24g40kcal4.1g0g2.7g0g
Juuriselleri 6.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Tilli, tuore 1.6g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g198kcal13.2g15.6g8.6g2.6g
Valittu annoskoko257g99kcal6.6g7.8g4.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna129g50kcal3.3g3.9g2.2g0.7g
Arvot/100g100g39kcal2.6g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117411