Hirvenlihakeitto ei perunaa

Lihana meillä oli hirven keittolihaa luineen.

Keittelin ensin lihaa tunnin verran liemessä, missä oli suolaa, mustapippuria, laakerinlehtiä ja sipuli.

Tämän jälkeen nostin lihat syrjään ja lisäsin pakastejuurekset.

Perkasin lihat irti luista ja laitoin takaisin kattilaan ja keittelin vielä noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tiitainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 50g56kcal10.6g0g1.5g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 75g26kcal0.8g4g0.1g2.2g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g168kcal23g8.8g3.2g4.6g
Valittu annoskoko257g84kcal11.5g4.4g1.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna129g42kcal5.8g2.2g0.8g1.2g
Arvot/100g100g33kcal4.5g1.7g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=199346