Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 37g127kcal2.3g28.1g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)44g72kcal1.3g1.7g6.6g0g
Ruokasuola jodioitu 1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g399kcal7.2g59.6g13.8g1.8g
Valittu annoskoko257g200kcal3.6g29.8g6.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna129g100kcal1.8g14.9g3.5g0.5g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200469