Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)26g50kcal3.1g6.1g1.2g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g87g131kcal14g3.5g7g0g
Purjosipuli 87g20kcal1.6g2.1g0.2g1.8g
Valkosipuli 6.1g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Kalaliemi Maggie, annos 5g2.2g5.7kcal0.2g0.5g0.3g0g
Ruohosipuli, tuore22g5.9kcal0.3g0.8g0.1g0.2g
Soijakastike 26g16kcal1.4g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g470kcal42.2g33g17.6g4.2g
Valittu annoskoko257g235kcal21.1g16.5g8.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna129g118kcal10.6g8.3g4.4g1.1g
Arvot/100g100g91kcal8.2g6.4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234676