Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 32g44kcal6g0g2.2g0g
Kasvisliemikuutio 2.2g6.7kcal0.2g0.3g0.5g0g
Punajuuri 44g17kcal0.4g3g0.1g1.1g
Valkokaali keräkaali 30g8.4kcal0.4g1.2g0.1g0.6g
Juuriselleri 16g5.2kcal0.2g0.8g0g0.5g
Porkkana 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 110g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g177kcal15g12.8g5.8g5.4g
Valittu annoskoko257g89kcal7.5g6.4g2.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna129g44kcal3.8g3.2g1.5g1.4g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578