Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g88g123kcal14g2.2g6.5g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli44g79kcal3g1.7g6.6g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g39g135kcal5g25.8g1g2.7g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g35g88kcal6g0g7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g873kcal56.8g63.8g42.6g7g
Valittu annoskoko257g436kcal28.4g31.9g21.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna129g218kcal14.2g16g10.7g1.8g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116