Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)131g171kcal27.6g0.7g6.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g44g56kcal1.8g2.2g4.4g0g
Juustoraaste emmental punaleima55g213kcal15.9g0g16.4g0g
Tilli, tuore 16g4.9kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Ruohosipuli 6.6g1.5kcal0.1g0.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g896kcal92g6.6g55g1.2g
Valittu annoskoko257g448kcal46g3.3g27.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna129g224kcal23g1.7g13.8g0.3g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096