Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 19g4.3kcal0.3g0.5g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Tomaatti, tuore38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Papu valkoinen, keitetty 38g40kcal3.2g5.3g0.1g2.6g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk26g10kcal0.4g2g0g1.3g
Fariinisokeri2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g94g28kcal0.9g3.8g0.3g0g
Oliiviöljy 5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g313kcal10.4g35.6g11.2g11.2g
Valittu annoskoko257g157kcal5.2g17.8g5.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna129g78kcal2.6g8.9g2.8g2.8g
Arvot/100g100g61kcal2g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914