Marianne-mangokieputuskakku

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi varovasti sekoittaen.

Levitä taikiina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa 6-8 minuuttia.

Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja poista paistopaperi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka, karamellirouhe ja sokerit.

Valuta ja kuutioi mango.

3. Leikkaa pohjelevy neljään osaan (pitkittäin).

Kostuta suikaleet maidolla ja levitä päälle kermatäyte.

Ripottele pinnalle mangokuutiot.

Kääri yksi suikale rullalle ja nosta rulla tarjoiluvadin keskelle.

Kietaise seuraavat suikaleet rullan ympärille, jolloin kakku suurenee.

4. Vatkaa kuorrutuksen kerma (3 dl) vaahdoksi ja mausta se sokerilla.

Levitä kermavaahto kakun päälle ja reunoille.

Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ja koristele kakku ennen tarjoilua karamelleillä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Outijohanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.1g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Perunajauho 1dl=70g6.2g21kcal0g5.1g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 19g6.3kcal0.6g0.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g31g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Marianne crush 150g19g81kcal0.2g16.1g1.6g0.3g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Mango viipaleita sokeriliemessä (eldorado)53g45kcal0.2g10.9g0.1g1.1g
Kuohukerma,valio,2dl38g128kcal0.7g1.1g13.1g0g
Ranskalaiset pastillit13g58kcal0.4g8.8g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana514g1170kcal20.4g137.8g57.8g3.4g
Valittu annoskoko257g585kcal10.2g68.9g28.9g1.7g
Annoskoko puolitettuna129g292kcal5.1g34.5g14.5g0.9g
Arvot/100g100g227kcal4g26.8g11.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89576