Ruokaisa lohisalaatti

Keitä kananmunat.

Valuta lohisäilyke ja pilko sipulit ja maustekurkut pieniksi.

Silppua salaatti pieneksi.

Yhdistä ainekset kulhossa ja lopuksi lisää majoneesi.

Sekoita hyvin.

Anna salaatin seistä kylmässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohisäilyke, omassa liemessä (Rainbow), annos 165g83g107kcal13.2g0g6.1g0g
Maustekurkku38g6.2kcal0.3g1.1g0g0.7g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka25g2.5kcal0.3g0.2g0.1g0.3g
Keräsalaatti, pehmeä, 50g13g1.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 48g141kcal0.7g3g14.2g0g
Kananmuna, keitetty 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g610kcal36.8g11.6g46.6g3.2g
Valittu annoskoko258g305kcal18.4g5.8g23.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna129g153kcal9.2g2.9g11.7g0.8g
Arvot/100g100g118kcal7.1g2.3g9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=302780