Kanaa ja papuja tomaattikastikkeessa

Hienonna ja kuori sipuli, puhdista ja viipaloi herkkusienet sekä paprika.

Leikkaa kana annospaloiksi, mittaa pakastuspussiin vehnäjauhot, suola ja kana.

Sekoita hyvin.

Paista kana suuressa padassa 2 rkl oliiviöljyä.

Nosta kypsät palat sivuun.

Lisää pataan 1 rkl oliiviöljyä, sipuli ja herkkusieni.

Kuullota.

Lisää paprika, paista hetki.

Lisää omenamehu, anna kiehahtaa.

Lisää valutetu pavut, mausteet ja tomaattimurska.

Anna muhia hetki.

Lisää kananpalat ja kuumenna vielä hetki.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Tavoite79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Kariniemen kananpojan rintafilee64g63kcal14g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.4kcal0.2g0.8g0g0.3g
Herkkusieni 16g2.6kcal0.3g0g0.1g0.2g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Oliiviöljy classico (Bertolli)4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Omenamehu (Valio)6.2g2.6kcal0g0.6g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Knorr kasvisfondi (Knorr), annos 20g1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Persilja 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g63g16kcal0.8g2.6g0.1g0g
Biona organic mixed beans in water 400g (Biona organic), annos 50g59g59kcal4.5g9.7g0.3g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g431kcal41g38.4g11.4g9.2g
Valittu annoskoko257g216kcal20.5g19.2g5.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna129g108kcal10.3g9.6g2.9g2.3g
Arvot/100g100g84kcal8g7.5g2.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=371960