Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 31g32kcal1.1g5.6g0.3g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 17g22kcal1.9g0g1.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g62g38kcal2.3g4.6g1.2g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)15g55kcal0.8g11.6g0.5g0.8g
Korppujauho 6.6g24kcal0.7g4.9g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha125g207kcal23.7g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g755kcal61g53.4g32.2g4g
Valittu annoskoko258g378kcal30.5g26.7g16.1g2g
Annoskoko puolitettuna129g189kcal15.3g13.4g8.1g1g
Arvot/100g100g147kcal11.8g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676