Juustokastike

Sulata rasva kattilassa ja lisää siihen jauhot.

Lisää maito vähitellen, anna kuumentua lisäämisen välissä.

Tai vaihtoehtoisesti keitä maito eri kattilassa.

Sekoita usein, ettei pala pohjaan.

Lisää lopuksi juustoraaste, voi lisätä reilustikin juustoa.

Emmentalin voi korvata edamilla tai muulla juustoraasteella.

Osan voi korvata myös maustetulla tuorejuustolla.

Mausta ja tarkista maku.

käy myös lasagnen valkokastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Eevis77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keskiarvo 11g60kcal0g0g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.1g7.9g0.1g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 169g77kcal5.1g8.1g2.5g0g
Emmental, punaleima 17%38g109kcal12.8g0g6.4g0g
Valkopippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.4g7.4kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.8kcal0.1g1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 21g10kcal0.6g1g0.3g0g
Emmental, punaleima 17%4.6g13kcal1.6g0g0.8g0g
Valkopippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g639kcal42.6g36g35.4g0.8g
Valittu annoskoko258g320kcal21.3g18g17.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna129g160kcal10.7g9g8.9g0.2g
Arvot/100g100g124kcal8.3g7g6.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117382