Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 25g80kcal6.7g0g6g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 50g15kcal0.9g1.7g0.1g1.2g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g50g15kcal0.7g2.2g0.2g1.2g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g31g34kcal0.9g1g3.1g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g25g40kcal0.5g0.9g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.5g3.2kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g375kcal19.8g12.2g26.4g4.8g
Valittu annoskoko258g188kcal9.9g6.1g13.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna129g94kcal5g3.1g6.6g1.2g
Arvot/100g100g73kcal3.8g2.4g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=212401