Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 25g17kcal3.6g0g0.3g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g33g59kcal1.4g8.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana515g153kcal10g16.2g5.4g0g
Valittu annoskoko258g76kcal5g8.1g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna129g38kcal2.5g4.1g1.4g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.1g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334