Raparperikiisseli - sokeriton

Keitä raparperin palat makeutetussa vedessä (1 l ) kypsiksi = riekaleiksi.

Sekoita loppuun, kylmään veteen perunajauhot ja lisää kiehuvaan seokseen nauhana koko ajan sekoittaen.

Anna pulpahtaa kerran, kaada kulhoon ja ripottele makeutusjauhetta pintaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1999g0kcal0g0g0g0g
Raparperi 500g168kcal3.4g27.5g0.5g7g
Makeutustabletti (Cologran) 1kpl 0,05g1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Perunajauhot, Kolmen Konstin 4rkl=60ml=42g70g234kcal0.1g57.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5140g806kcal7g169.8g1.2g16g
Valittu annoskoko2570g403kcal3.5g84.9g0.6g8g
Annoskoko puolitettuna1285g202kcal1.8g42.5g0.3g4g
Arvot/100g100g16kcal0.1g3.3g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418081