Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1500g360kcal18g51g3g31.5g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Paprika, punainen225g58kcal2g10.4g0.9g4.5g
Kurkku 300g33kcal1.7g4.2g0.3g2.1g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)225g45kcal0g14.6g0g0g
Oliiviöljy 135g1194kcal0g0g135g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5145g3525kcal52g184.6g279.4g82.4g
Valittu annoskoko2573g1762kcal26g92.3g139.7g41.2g
Annoskoko puolitettuna1286g881kcal13g46.2g69.9g20.6g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730