Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g1106g586kcal63g58.6g10g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g386g386kcal65.6g3.9g11.6g0g
Porkkana 386g126kcal2.4g21.4g0.8g9.8g
Vesi643g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr13g36kcal1g1.2g3.1g0.2g
Sinappi 41g54kcal1.8g5.8g2.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g2376kcal267.6g181.8g56g21.4g
Valittu annoskoko2574g1188kcal133.8g90.9g28g10.7g
Annoskoko puolitettuna1287g594kcal66.9g45.5g14g5.4g
Arvot/100g100g46kcal5.2g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580