Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1347g472kcal62.2g26.3g4g33.7g
Kananmuna kuoreton 329g470kcal41.2g1g33.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 299g988kcal6g9g104.8g0g
Kevytmaito (Valio)299g138kcal9.6g14.4g4.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g299g1078kcal83.8g6g80.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g6290kcal405.6g113.4g455.6g67.4g
Valittu annoskoko2574g3145kcal202.8g56.7g227.8g33.7g
Annoskoko puolitettuna1287g1573kcal101.4g28.4g113.9g16.9g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690