Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 720g545kcal13.5g111g1.4g7.2g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g450g90kcal4.5g13.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 270g807kcal61.7g0g63g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.1g2.2g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 2.3g6.5kcal0.2g0.6g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g3013kcal165.4g262g134g20.2g
Valittu annoskoko2574g1507kcal82.7g131g67g10.1g
Annoskoko puolitettuna1287g753kcal41.4g65.5g33.5g5.1g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144302