Kaali-jauhelihakeitto

Kuullota sipulit ja paista jauheliha paistinpannulla.

Mausta jauhelihaa esim.

suolalla ja pippurilla.

Leikkaa porkkana ja kaali pieniksi palasiksi.

Keitä porkkanaa ja kaalia padassa tai kattilassa n.20 min kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää pataan jauheliha ja sipulit.

Lisää siirappi ja mausta makusi mukaan esimerkiksi mustapippurilla, suolalla, timjamilla, laakerinlehdillä jne.

Anna hautua hiljalleen kannen alla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Kinkkuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali600g127kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g375g19kcal0.6g0.7g1.5g0.2g
Siirappi, tumma75g240kcal0.1g55.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g2599kcal194.4g191.2g111.8g39.4g
Valittu annoskoko2574g1300kcal97.2g95.6g55.9g19.7g
Annoskoko puolitettuna1287g650kcal48.6g47.8g28g9.9g
Arvot/100g100g51kcal3.8g3.7g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264067