Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)500g3600kcal4g4g400g0g
Sokeri 700g2841kcal0g699.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 800g2745kcal81.5g560g9.6g28g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 100g46kcal3g4.8g1.5g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 24g89kcal4.4g2.6g5.2g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g19932kcal296.8g2551.6g922.8g70.6g
Valittu annoskoko2574g9966kcal148.4g1275.8g461.4g35.3g
Annoskoko puolitettuna1287g4983kcal74.2g637.9g230.7g17.7g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925