Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g150g1097kcal1.5g1.5g120.2g0g
Sokeri 128g519kcal0g127.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 244g838kcal24.9g171g2.9g8.5g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%752g489kcal82.7g31.6g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 248g354kcal31g0.7g25.4g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml75g16kcal6.1g0g0.2g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 30g101kcal0g24.5g0g0.4g
Vanilliinisokeri, teelusikka15g60kcal0g14.9g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g301g1022kcal6g9g105.2g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 541g370kcal4.4g82.2g0.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5148g9991kcal334.6g932g530.4g26.6g
Valittu annoskoko2574g4996kcal167.3g466g265.2g13.3g
Annoskoko puolitettuna1287g2498kcal83.7g233g132.6g6.7g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284