Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai1070g3959kcal53.5g342.4g267.5g21.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g401g82kcal2.4g15.2g1.2g5.6g
Mozzarella light401g642kcal80.2g2g36.1g0g
Oliivi kivetön musta rainbow134g241kcal0.8g7.6g22.7g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g222g44kcal1.3g8.4g0.7g13.3g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl80g430kcal4g2.4g44.9g3.5g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g134g388kcal44.1g0g22.7g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g134g214kcal10.7g5.3g17.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5151g11999kcal394g766.6g826.4g87.6g
Valittu annoskoko2576g6000kcal197g383.3g413.2g43.8g
Annoskoko puolitettuna1288g3000kcal98.5g191.7g206.6g21.9g
Arvot/100g100g233kcal7.6g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787