Tosi hyvät jauhelihapihvit (karppi)

Sekoita ainekset keskenään ja tee taikinasta n. 8-10 pihviä.

Paista uunissa kypsiksi 200 asteessa 20-30 minuuttia.

Nää pysyy tosi hyvin kasassa ja ovat sitten hyviä, ei-karpitkin ovat vuolaasi kehuneet.

Pellille tulee paljon nestettä, jonka voi käyttää vaikka kastikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 461g140kcal5.8g22.1g0.9g7.8g
Valkopippuri 18g52kcal1.9g7.7g0.4g4.8g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt559g257kcal17.9g26.8g8.4g0g
Pekoni rasvainen 391g1471kcal47g0g144.8g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1118g1544kcal209.7g0g78.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g6927kcal564.6g113.2g465.6g25.2g
Valittu annoskoko2576g3464kcal282.3g56.6g232.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna1288g1732kcal141.2g28.3g116.4g6.3g
Arvot/100g100g135kcal11g2.2g9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197849