Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1534g2026kcal201g4.6g127.4g0g
Voi 140g1012kcal1.7g0.6g113.4g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g419g2511kcal100.4g27.6g226g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl465g1660kcal9.3g13.9g176.7g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g9g37kcal0g9.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g14491kcal624.8g111.8g1287g0g
Valittu annoskoko2576g7246kcal312.4g55.9g643.5g0g
Annoskoko puolitettuna1288g3623kcal156.2g28g321.8g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206765