Nakkikeitto

Keitä vesi ja lisää pilkotut ainekset veteen.

Keitä niin kauan, että perunat ja porkkanat ovat pehmeät.

Mausta suolalla.

Huom. nakeissa on suolaa, ota se huomioon.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, punnittu kuorineen 491g318kcal7.9g64.7g0.8g4.2g
Porkkana 211g69kcal1.3g11.8g0.4g5.4g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Nakki, Atria Kevyt Snack 11%320g544kcal31.3g23.7g35.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1485g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5152g1911kcal84g208.6g73.2g21.2g
Valittu annoskoko2576g956kcal42g104.3g36.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna1288g478kcal21g52.2g18.3g5.3g
Arvot/100g100g37kcal1.6g4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391849