Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)1000g660kcal120g40g3g0g
Kananmuna kuoreton800g1144kcal96g0g80g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%360g900kcal50.4g39.6g20.2g176.4g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit360g1440kcal144g57.6g72g54g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g10g1kcal0.2g0g0g8.5g
Ruokasuola jodioitu 28g0.7kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5156g8362kcal823.6g289.6g350.4g478g
Valittu annoskoko2578g4181kcal411.8g144.8g175.2g239g
Annoskoko puolitettuna1289g2090kcal205.9g72.4g87.6g119.5g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188