Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Chili paprika punainen25g10kcal0.5g2.3g0g0g
Tomaattimurska 562g165kcal3.1g29.8g1.1g10.7g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 12g38kcal1.2g1.7g2.9g0.2g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.1g3.4kcal0.1g0.2g0.1g0.5g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)450g378kcal27.4g72g1.3g22.9g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 450g614kcal12g109.4g10.3g15.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha450g747kcal85.5g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5157g3984kcal261.2g446g121.6g102.8g
Valittu annoskoko2579g1992kcal130.6g223g60.8g51.4g
Annoskoko puolitettuna1289g996kcal65.3g111.5g30.4g25.7g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530