Tiikerikakku

1. Vaahdota voi.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, leivinjauhe jauhoihin sekoitettuna, jauhot ja voivaahto.

Jaa taikina kahteen osaan ja sekoita kaakaojauhot toiseen osaan.

3. Laita taikinoita vuorotellen voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

4. Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, normaalisuolainen (Valio)50g361kcal0.4g0.4g40.1g0g
Sokeri 70g285kcal0g70.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 80g275kcal8.2g56.1g1g2.8g
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 10g4.6kcal0.3g0.5g0.2g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.4g8.9kcal0.4g0.3g0.5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g1998kcal29.8g255.8g92.6g7g
Valittu annoskoko258g999kcal14.9g127.9g46.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna129g500kcal7.5g64g23.2g1.8g
Arvot/100g100g387kcal5.8g49.6g17.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299925