Banaani-suklaapannukakut

Sekoita ensin kuivat aineet hyvin keskenään.

Lisää seokseen maito, sulatettu voi, öljy, kananmunat, suklaa paloja ja vanilja-aromi (tai vaniljasokeri).

Kaada taikinaa paistinpannulle ja lisää taikinan päälle banaanisiivuja, kun taikina on hieman paistunut, käännä ja paista pannukakku toiseltakin puolelta.

Tee muut pannukakut samoin.

Tarjoile valmiit banaanipannukakut, pecanpähkinärouheen, vaahterasiirapin ja tomusokerin kera.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 86 grammaa

Kisuski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 60g205kcal6.1g41.8g0.7g2.1g
Leivinjauhe 3.4g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g39kcal0g9.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen80g27kcal2.7g3.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Voi 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.4g66kcal0g0g7.4g0g
Taloussuklaa suklaalevy (Fazer), annos 6.25g6.9g36kcal0.3g4.1g2.1g0.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.4kcal0g1.8g0g0g
Banaani, kuorittu 57g50kcal0.6g10.5g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g988kcal25.8g146.2g31g7g
Valittu annoskoko258g494kcal12.9g73.1g15.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna129g247kcal6.5g36.6g7.8g1.8g
Arvot/100g100g192kcal5g28.3g6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=394394