Browniet

Uunin keskitaso 180° n. 30 min.

1. Sulata voi ja suklaa vesihauteessa.

2. Lisää sokeri, kevyesti vatkatut munat ja jauhot, sekoita nopeasti mutta varovaisesti.

Lisää pähkinät rouhittuina.

3. Kaada taikina voideltuun vuokaan (esim pyöreä n. 20 cm halkaisijaltaan) ja kypsennä noin puoli tuntia.

Pinta saa olla rapea, mutta keskiosa kostea.

Anna jäähtyä ennen mahdollista kumoamista tai lusikoi suoraan vuoasta!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Pipsahappo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 37g271kcal0.4g0.1g30.4g0g
Suklaa tumma 45g232kcal1.8g23.9g13.9g2.4g
Sokeri 79g322kcal0g79.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g37g113kcal6.2g19.7g1.1g4.7g
Cashewpähkinä 19g107kcal3.7g3.5g8.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g2209kcal34.4g253g116.6g15.6g
Valittu annoskoko258g1105kcal17.2g126.5g58.3g7.8g
Annoskoko puolitettuna129g552kcal8.6g63.3g29.2g3.9g
Arvot/100g100g428kcal6.7g49g22.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178276