Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Vadelma 99g41kcal1g4.1g0.8g3.7g
Vanilliinisokeri, teelusikka10g40kcal0g9.8g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe5g14kcal0.1g2.8g0g2g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 20g57kcal3.1g0g5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 60g25kcal5.8g0.2g0.1g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g30g124kcal23.2g1.8g2.6g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)30g104kcal4.2g16.7g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g896kcal74.8g70.8g31.2g11.4g
Valittu annoskoko258g448kcal37.4g35.4g15.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna129g224kcal18.7g17.7g7.8g2.9g
Arvot/100g100g174kcal14.5g13.7g6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101177