Burgundinpata

Ruskista liha, lisää vihannekset ja vesi, annakiehahtaa, lisää punaviini ja mausteet sekä liemikuutiot, anna kiehahtaa, lisää loput tarvikkeet ja hauduta kunnes liha on mureaa ja liemi on vetäytynyt kasaan sopivasti.

Lisää mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 344 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 94g104kcal20.3g0g2.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.2kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 31g22kcal0.1g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.1g5.8kcal0.2g0.1g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 11g3.1kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Palsternakka 9g6kcal0g1.1g0g0.4g
Kinkku, vähärasvainen kevyesti savustettu (Linessa), annos 13g16g23kcal4.4g0.2g0.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)37g13kcal0.4g2.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g401kcal52.8g16.6g7.8g3.8g
Valittu annoskoko258g200kcal26.4g8.3g3.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna129g100kcal13.2g4.2g2g1g
Arvot/100g100g78kcal10.2g3.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232263