KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi79g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g59g234kcal48.2g4.2g2.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 22g69kcal2.3g12.9g0.5g1.2g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g20g113kcal4.5g3.9g9.8g1.2g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 13g42kcal3.7g0.9g2.6g3.9g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.4g0.1g4.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 11g95kcal0g0g10.7g0g
Hiiva, 50g7.9g4.8kcal1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g1236kcal130.2g44.2g61g12.6g
Valittu annoskoko258g618kcal65.1g22.1g30.5g6.3g
Annoskoko puolitettuna129g309kcal32.6g11.1g15.3g3.2g
Arvot/100g100g240kcal25.2g8.6g11.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533