Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia150g211kcal25.6g0g12g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)3.6g15kcal0.2g2.2g0.5g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g94g28kcal0.9g5.6g0.2g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana516g687kcal53.4g15.6g45.6g0g
Valittu annoskoko258g343kcal26.7g7.8g22.8g0g
Annoskoko puolitettuna129g172kcal13.4g3.9g11.4g0g
Arvot/100g100g133kcal10.3g3g8.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435